MEZZ & maatschappij

MEZZ & Maatschappij

MEZZ houdt van livemuziek én een veilige en duurzame samenleving. We kijken constant naar automatisering van bepaalde processen, en kijken of we met geringe investeringen iets terug kunnen doen voor onze medemens.

Heb jij nog een super goed idee om een steentje bij te kunnen dragen? Mail die dan gerust naar: info@mezz.nl.

EARTH Coffee

We zijn verheugd te melden dat we een samenwerking zijn aangegaan met het EARTH coffee concept van Mocca d’Or. Deze van origine Bredase koffiebranderij steunt projecten van de EARTH Concepts & de Mocca d’Or foundation. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika.

Water For Life

Ook kun je vanaf nu op het vernieuwde balkon je eigen glas bier of water tappen. Met het gefilterde water van 6 MILE voorzien we samen 40 kinderen per maand van schoon drinkwater. MEZZ doneert een deel van de opbrengst van het water aan Stichting Water for life. Deze organisatie maakt zich sterk voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheid is. En dat is hard nodig. Zo’n 884 miljoen mensen verspreid over de wereld hebben geen toegang tot schoon drinkwater.

Green Stages

Poppodia en andere culturele organisaties trekken circa 16 miljoen bezoekers per jaar. Dit biedt niet alleen veel kansen om een boodschap over te brengen, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee als het gaat om bijvoorbeeld energie en afval. Green Stages streeft proactief naar een duurzame cultuursector. Niet alleen door maatwerk
adviezen te leveren, maar ook door mee te denken in nieuwe cross-overs voor deze organisaties zodat nieuwe verdienmodellen ontstaan. Binnen het convenant Green Stages gaan 20 theaters en poppodia in Zuid-Nederland voor een periode van drie jaar gezamenlijk aan de slag met duurzaamheid.

Ben je oké?

MEZZ vindt het belangrijk dat iedereen een leuke tijd heeft. Ongewenst seksueel gedrag is niet oké, ook niet bij concerten of dansavonden. Als je denkt dat iemand wordt lastiggevallen, vraag dan: ‘Ben je oké?’

Zo hebben we allemaal een mooie tijd.

I Love My Ears

Genieten van muziek doen we veel en graag. Wil je blijven genieten van muziek? Draag dan oordoppen met een muziekfilter en gun je oren af en toe wat rust.

Stagelopen bij MEZZ

Voor stagiaires is MEZZ de ideale plek om hun eerste stappen in het professionele werkveld te maken. Zowel op het gebied van licht en geluid, productie als marketing en communicatie werken diverse stagiaires mee en is MEZZ de plaats om te ontdekken.

Vrijwilligers

MEZZ kan niet bestaan zonder de inzet van haar vele vrijwilligers. Van kassa en barmedewerkers tot stagemanagers; zonder vrijwilligers zouden er geen shows in MEZZ plaatsvinden.