MEZZ is dankbaar voor alle steun

Als non-profit organisatie is MEZZ voor een groot deel afhankelijk van de inkomsten die voortkomen uit concerten en feesten. Het nieuws dat evenementen tot 1 september verboden zijn viel ons daarom zwaar. Naast dat wij jullie enorm missen is de financiële impact van de vele verplaatste shows op MEZZ en de artiesten die bij ons zouden optreden enorm. We hebben in de afgelopen weken al veel steun mogen ontvangen van onze bezoekers, we zijn blij met alle mooie gebaren en initiatieven die zijn ontstaan.

Als kaartkoper krijg je de keuze om je ticket te behouden, je ticket om te zetten in een voucher of om het geld terug te vragen. Wij zijn dankbaar voor de bezoekers die ervoor kiezen MEZZ te steunen en hun ticket behouden of omzetten in een voucher. De impact van de coronacrisis is op ons allemaal heel groot. Jullie keuze om ons te steunen is dus niet vanzelfsprekend en doet ons enorm goed! Niet alleen wij zijn hiermee geholpen, maar ook alle artiesten, crews en het volledige live-circuit. Op deze manier kan MEZZ blijven werken aan toekomstige shows en genieten we later weer samen van mooie concerten.

Ook hebben een aantal kaartkopers de kosten van hun ticket omgezet in een donatie aan de artiest waarvoor zij een kaartje hadden besteld. Wij vinden dit een prachtig gebaar en werken hier graag aan mee. Artiesten worden ook hard getroffen door de coronacrisis, hun inkomsten en speelbeurten vallen weg. Voor deze donaties zijn ze dus erg dankbaar. Wil jij jouw favoriete artiest ook een steuntje in de rug geven? Stream dan vooral veel muziek en bestel merchandise en platen.

Samen komen we hier doorheen!