Let’s not make a MEZZ

MEZZ werkt toe naar steeds minder single use plastic. De softcups worden vervangen door hardcups en de kleine waterflesjes zijn uit het assortiment verdwenen. Door de herbruikbare hardcups besparen we samen al zo’n 250.000 single use softcups per jaar. ♻️

Hoe werkt het?

Je bestelt zoals je gewend bent aan de bar. Je bier wordt getapt in een hardcup en je speciaalbier, cola of wijn komen in de daarvoor bestemde hardcups. Op je bon zie je jouw cup als statiegeld.

Is je cup leeg? Lever hem in aan de bar voor een refill of krijg je statiegeld terug.Of doneer je cup in de donatiebakken voor het goede doel. Lees verderop meer over het goede doel.

MEZZ is PIN only; je betaalt het statiegeld dus in dezelfde betaling als de drankjes en krijgt het statiegeld ook per pin teruggestort. Vergeet je pinpas dus niet 😉.

Goede doel: Quiet Breda

Quiet Breda maakt lawaai voor stille armoede.
Armoede is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Quiet Breda verbindt mensen in armoede, bedrijven en particulieren in Breda. Quiet zet zich in om mensen in armoedesituaties de kans te geven om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten.

Jouw donatie van € 0,50 per beker draagt al bij aan verwenmomenten voor mensen met een kleine portemonnee.

Website Quiet Breda