Klub Bulk zoekt connaisseurs

Klub Bulk is een dans/showcase/concert avond in Mezz Breda en Pier15. Er wordt gevarieerd geprogrammeerd en ietwat experimenteel; house, techno, future beat, bass music, hiphop, rap, soul, funk, disco. Alom elektronische muziek of live performance met inhoud. Niet alles roekeloos door elkaar, maar zorgvuldig geselecteerd en benaderd, thans dat is het streven. Zowel de lokale talenten als de landelijke upcoming namen komen aan bod. Klub Bulk vindt per jaar zo’n zes keer plaats in de kleine zaal van Mezz en strijkt twee keer per jaar neer in Pier15. De avond wordt al vanaf het begin gedragen door Maarten Fransen als programmeur en promotor.

Klub Bulk wordt voor de stad georganiseerd, maar vooral ook door de stad. Voor de edities van 2018 zijn de organisatoren daarom ook op zoek naar Bredase kenners en liefhebbers die graag een keer een Klub Bulk willen programmeren en promoten. Kortom; houd jij van elektronische muziek en ga je hierin het experiment niet uit de weg? Ben je een vaste bezoeker en wil jij ook wel een meepraten over het programma? Dan zijn wij heel erg benieuwd naar jouw ideeën!

Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mail naar klubbulkbreda@gmail.com met een beschrijving van hoe jouw avond eruit komt te zien. Denk aan voorstellen voor Dj’s, een VJ, animator, live acts, kunst, of misschien heb je nog wel een ander briljant idee.