Kickstart
Kickstart is dé ontmoetingsplek voor beginnende muzikanten. Tijdens Kickstart leer je meer over instrument beheersing, samenspel en alle andere zaken die bij muziek maken komen kijken. Onder begeleiding van coach David gaan we aan de slag. Duss.. ben jij tussen de 12 en 18 jaar en ben je het zat om de hele dag in je eentje muziek te maken op je slaapkamer? Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is Kickstart iets voor jou!

Bij binnenkomst staat er een volledige backline met instrumenten voor je klaar bestaande uit:

🎹 Een stagepiano
🎸 Een basgitaar
🎸 Een elektrische gitaar
🥁 Een drumstel
🎤 Een microfoon
🎼 Versterkers

Ervaring is niet vereist en deelname is helemaal gratis!

Coming up: 17 april, 15 mei, 26 juni.

Kickstart Masterclasses

Naast de normale Kickstart, zijn er ook masterclasses waar we dieper in verschillende onderwerpen duiken. Hoe schrijf je je eigen song? Hoe presenteer je jezelf op het podium of wat komt er allemaal kijken bij het opnemen van je eigen nummer? Het antwoord op deze vragen krijg je tijdens de Kickstart Masterclasses. Kortom, een masterclass die onmisbaar is voor iedere muzikant!

Coming up

Masterclass Studio

Wat komt er allemaal kijken bij het opnemen van muziek? Dat is een veel gestelde vraag waar Fields Studio een duidelijk beeld van kan geven.

De magie van het opnemen van muziek is dat het vaak bij een simpel idee begint en eindigt met een mooi eindproduct dat te luisteren is op alle streaming diensten, LP’s of CD’s. Bij Fields Studio zijn ze dagelijks bezig met het opnemen, mixen en masteren van muziek en op 1 mei laten zij je graag zien wat dat allemaal inhoudt!

Kickstart Studio

Masterclass Doorgroeien

Ben je al een tijdje bezig met het maken van muziek, maar weet je niet waar je in Breda nog meer terecht kan om muziek te maken? Kom dan langs de Kickstart Masterclass: Doorgroeien op 12 juni. Samen met onze coach David Ravivo gaan we langs verschillende muzikale instellingen in Breda. We krijgen een rondleiding bij SoundDog, Phoenix en sluiten af bij Lievense waar dan ook een jamsessie is!

Kortom, een masterclass of uitje die onmisbaar is voor iedere beginnende muzikant uit Breda.

David Ravivo