De mooiste kiekjes van maart

Maart zat ramvol met shows. Van de meezingers tijdens carnaval tot de rauwe en diepe bassen tijdens TRIBE. We doken in de foto’s van afgelopen maand met natuurlijk heel veel Ik Zie U Graag! Van huisfotograaf tot bezoeker, alles foto’s kunnen voorbij komen. Wil jij nou een keer voorbij komen in deze rubriek? Upload jouw foto met Mezz als locatie op Facebook of Instagram.

En hier zijn ze dan, de prachtige foto’s van maart:

 1. Stuiterbal. Foto: Van Zwol Fotografie
 2. TRIBE. Foto: Joyce Mars
 3. Beautiful Strangers – Prince tribute. Foto: Benno Titiheru Fotografie
 4. Condor Gruppe – Ik Zie U Graag. Foto: Francois de Jonge
 5. It It Anita – Ik Zie U Graag. Foto: Francois de Jonge
 6. Tourist LeMC – Ik Zie U Graag. Foto: Max Fransen
 7. Ertebrekers – Ik Zie U Graag. Foto: Max Fransen
 8. The Sore Losers – Ik Zie U Graag. Foto: Max Fransen
 9. Smerrig. Foto: Jesper Wijnhoven
 10. Soundgarden Lives! Foto: Francois de Jonge
 11. Soundgarden Lives! Foto: Francois de Jonge
 12. Soundgarden Lives! Foto: Francois de Jonge

Voorlopig is dit even de laatste ‘de mooiste kiekjes’, maar in het najaar keren we weer terug!