Nieuws

Coronavirus?

MEZZ houdt de ontwikkelingen rondom de Corona-uitbraak nauwlettend in de gaten en we volgen de adviezen van het RIVM op. Dit betekent dat alle reguliere shows tot 1 september niet door kunnen gaan. Wel opent MEZZ vanaf 18 juni haar deuren voor een aangepaste programmering. Hierover lees je meer op deze pagina.

Samen met andere podia en theaters sluit MEZZ zich aan bij het initiatief ‘Save your ticket, enjoy later’. De Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

Onze programmeurs werken hard aan het vinden van vervangende data voor de shows die nu geen doorgang kunnen vinden. De gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Voor sommige shows is verplaatsing helaas niet mogelijk, dan wordt het evenement afgelast. De houder van het ticket krijgt wanneer deze is verhinderd op de nieuwe datum een voucher ter waarde van de ticketprijs inclusief servicekosten, die later ingewisseld kan worden. Hierdoor kunnen bezoekers alsnog genieten van een vervangend concert. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om het bedrag te doneren. Hiermee steun je artiesten, makers en de mensen achter de schermen.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Zodra we meer informatie hebben, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon of mail om meer informatie te vragen.

Een update per show:

  • 26-08-20: Jack Poels er wordt gezocht naar een nieuwe datum.

We doen ons uiterste best vervangende data voor de overige shows in tijden van COVID-19 te vinden. Deze lijst updaten we dan ook constant.