Nieuws

Coronavirus & jouw bezoek aan MEZZ?

Op dinsdag 13 oktober heeft het kabinet de nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van de genoemde maatregelen betreft het verbod op samenkomsten van meer dan 30 personen in publieke ruimtes voor de komende vier weken. De verstrekte ontheffing door de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant op 1 oktober komt dus helaas te vervallen.

Dit betekent dat de geplande shows in de periode tot 10 november niet door kunnen gaan.

Kaartkopers ontvangen een mail met daarin meer informatie over het verplaatsen, of annuleren van de shows. Onze programmeurs werken hard aan het vinden van vervangende data voor de shows in deze periode. De gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data. Voor sommige shows is verplaatsing helaas niet mogelijk, dan wordt het evenement afgelast. De houder van het ticket krijgt wanneer deze is verhinderd op de nieuwe datum een voucher ter waarde van de ticketprijs inclusief servicekosten, die later ingewisseld kan worden. Hierdoor kunnen bezoekers alsnog genieten van een vervangend concert. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om het bedrag te doneren. Hiermee steun je artiesten, makers en de mensen achter de schermen.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Zodra we meer informatie hebben, komen we bij je terug. We verzoeken je vriendelijk om ons niet per telefoon, social media of mail om meer informatie te vragen. Houd je mail, spambox onze website en social media in de gaten voor de laatste updates.

Save your ticket, enjoy later

Samen met andere podia en theaters sluit MEZZ zich aan bij het initiatief ‘Save your ticket, enjoy later’. De Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

Update programma

Oktober

November

We doen ons uiterste best vervangende data voor de overige shows in tijden van COVID-19 te vinden. Deze lijst updaten we dan ook constant.