MEZZ'n alle Carnaval

CARNAVAL IN MEZZ

Yes, het nieuwe jaar is weer begonnen. Dat kan maar één ding betekenen… carnaval is weer in zicht! Natuurlijk kan jij niet wachten je als je favoriete karakter te verkleden, te hossen tot de zon weer opkomt en die carnavalshits uit volle borst mee te zingen. Daarom hebben wij hier al onze carnavalsevenementen voor jou op een rijtje gezet!

Alaaf!

stuiterbal

Stuiterbal

Vrijdag 17 februari
19:30 deuren | 20:00 aanvang
All-inclusive ticket € 18,50

Daar gaan we weer! Na een uitverkochte editie is Stuiterbal natuurlijk terug in 2023! Stuiterbal is hét carnavalsfeest voor middelbare scholieren t/m 17 jaar. We hebben een knallende line-up met Gullie, Joyliana en De Tappers. Onze huis-dj Matt Saus draait de heerlijkste carnavalsklassiekers en nieuwste krakers. Presentatieduo Owen & Geoffrey neemt je mee door een feestelijke avond vol verrassingen, special effects en de leukste prijzen! In de kleine zaal strijden dj’s tegen elkaar met hun Silent Disco: kies je voor het groene of het blauwe kanaal? Natuurlijk hebben we weer wat verrassingen voor jullie klaarstaan…

Kaarten zijn nu verkrijgbaar en zijn INCLUSIEF ALLES, dus onbeperkt koude drankjes, hete snacks en zoete popcorn. Garderobe en toiletten zijn gratis te gebruiken, dus geld meenemen is niet nodig. Handig!

TICKETS
076Bal

076 Bal - Neemt dun biecht af

Zaterdag 18 februari
20:00 deuren | 20:00 aanvang
Tickets via 076Bal

We zijn terug met een nieuwe editie van je vertrouwde Kielegats Onderonsje!
Het 076 Bal is het grootste, Kielegatse carnavalsfeest van de zaterdagavond met heel veel bier, de allerbeste kapellen en in de Grote Zaal gaan we los op muziek van onze huis-dj’s en carnavalsartiesten!
Reserveer je tickets voor het 076 Bal via de website van 076 Bal. Gereserveerde tickets kunnen worden opgehaald en afgerekend op zondag 29 januari tussen 12.00 en 14.00 uur bij Café Dok 19 aan de Haven. Dit is voorafgaand aan de Bredaose Klûntocht.
TICKETS
MEZZ'n alle Carnaval

Pre Hossen

Zondag 19 februari
15:00 deuren
Gratis

Op de carnavalszondag gaan we dit jaar weer los in MEZZ! Voorafgaand aan het hossen op de Grote Markt gaan we een flink potje pré hossen in de Kleine Zaal. Het mooiste is nog: het is gratis!

Gratis
MEZZ'n alle Carnaval

De Optocht

Maandag 20 februari
11:00 deuren
Gratis

Tijdens de Grote optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske. MEZZ’n allen carnavallen!

Na de optocht hossen we nog even door in de Jupiler Zaal. Dit jaar gaan we lekker door tot 01.00! So hoss til you drop!

Gratis