CARNAVAL IN MEZZ

Yes, het nieuwe jaar is weer begonnen. Dat kan maar één ding betekenen… carnaval is weer in zicht! Natuurlijk kan jij niet wachten je als je favoriete karakter te verkleden, te hossen tot de zon weer opkomt en die carnavalshits uit volle borst mee te zingen. Daarom hebben wij hier al onze carnavalsevenementen voor jou op een rijtje gezet!

Alaaf!

DE VERKIEZING VAN DE GRÔTSTE MÂÂUWERT VAN UT KIELEGAT

Zondag 16 februari
13:00 deuren | 13:30 aanvang
€ 11

De 16de februari is het natuurlijk al bijna carnaval! Maar om in de juiste stemming te komen, moet je eerst natuurlijk nog wel even komen genieten van de verkiezing van de Grôtste Mââuwert van ut Kielegat. Tijdens dit gezellige voorfeest op de laatste zondag voor carnaval, wordt de beste tonprater uit Breda en omstreken voor en door jou gekozen. Jij bepaalt namelijk wie de winnaar van de publieksprijs wordt. Er staan op deze middag maximaal 8 deelnemers te popelen, om hun allerbeste buut aan jou voor te dragen. Aan een gezellige muzikale omlijsting is natuurlijk ook weer gedacht, want Aogse bluf is ook weer van de partij.

Jullie komen toch ook weer naar MEZZ? Dan gaan we samen weer een leuk feestje bouwen!

TICKETS

Stuiterbal

Vrijdag 21 februari
20:00 deuren | 20:00 aanvang
Early Bird € 8,88 (Incl. consumptie) | Reguliere verkoop € 11 | VIP-ticket (All Inclusive) € 19

Op carnavalsvrijdag 21 februari 2020 is het tijd voor… Stuiterbal – powered by Rabobank. MEZZ wordt aan de vooravond van carnaval omgebouwd tot hét carnavalsfeest voor de Bredase middelbare scholen.

In de Grote Zaal van MEZZ draaien dj’s klassieke carnavalsknallers en stevige feestnummertjes! In de Kleine Zaal is een avondvullende Silent Disco: kies je favoriete muziekkanaal en stuiter tot je erbij omvalt! Wat er verder op het programma staat houden we nog even voor onszelf, maar we knallen nog eens dubbel en dwars over de eerste editie heen!

TICKETS

076 Bal - Nie Te Temmen!

Zaterdag 22 februari
20:00 deuren | 20:30 aanvang
Early Bird € 11 | Reguliere verkoop € 15

Dit wordt alweer de vijftiende editie van het 076 Bal! Met dit jaar als thema: Nie Te Temmen!
MEZZ staat weer bol van de beste Kielegatse kapellen en in de Grote Zaal gaan we los op muziek van onze huis-dj’s en carnavalsartiesten. Volgens goede traditie is er voor iedereen een cadeautje.

076 Bal, een Kielegats Onderonsje!

TICKETS

Grote Optocht

Maandag 24 februari
13:00 deuren | 13:00 aanvang
Gratis

Tijdens de Grote Optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske. Na de optocht hossen we nog even door,  op het voorplein en in de grote zaal.  Dit jaar gaan we lekker door tot 00.00! So hoss til you drop!

Voor de elfde keer op rij draaien DJ EF Z en DJ PJ tijdens carnaval in MEZZ. Dit jaar als
De Techno Boomers. DJ EF Z en DJ PJ zijn muzikale omnivoren. De plaatjes draaiende
jongere ouderen zoeken in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen.

Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat gaat van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop, hoempa en andere dijenkletsers. Alles kan, zolang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.

Gratis