Fri 08 Nov 2019

The Wild Romance

+ Serenader
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 17,50
Genre
  • Rock
Share

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou:

Vind gerelateerde evenementen

De naam Wild Romance doet nog steeds harten van vele muziekliefhebbers die sneller kloppen. De band die de rockgeschiedenis inging als een absolute live-sensatie met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’, van Herman Brood blijft in het nieuws.

Hun live shows, worden door zowel blije fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band is hot en hun agenda stroomt vol met optredens in binnen en buitenland.

Na de vorig jaar uitgekomen cd ‘No Time’, die goed werd ontvangen door pers en publiek, vonden de mannen tijdens deze drukte ook nog tijd om elke maand heel vroeg in de ochtend op te treden bij Giel Beelen in zijn Veronica Studio. De unieke Veronica tapes zijn nu verzameld tot een unieke live Vinyl EP, die in een beperkte oplage op de markt komt, is nu al een collecters item! Wild Romance Live @ Veronica Tapes zijn nu klaar en de platen persen draaien, dus kom langs en maak ook deze legendarische Wild Romance Live Vinyl release party mee!

De vinyl komt op 2 november uit en zal ook tijdens de show verkrijgbaar zijn.

Serenader

Vorig jaar werd Serenader nog uitgekozen als headliner voor PALM PARKIES Breda. Ruim tien jaar geleden werd Serenader opgericht als singer-songwriter duo. Ondertussen zijn er drie leden bijgekomen en is de melodieuze subtiliteit van de rockband nog steeds niet verdwenen. Scheurende gitaren, heldere vocalen en verhalende teksten staan centraal in de muziek van deze band.

Meer in MEZZ