Thu 30 Sep

Paceshifters

+ money & the man Koop Tickets
Paceshifters
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
    € 13,00 solo-ticket | € 26,00 duo-ticket
Genre
  • Alternative
  • Rock
Share

Dit is de verplaatste show van Paceshifters die eigenlijk op 15 oktober / 19 maart zou plaatsvinden.

Paceshifters en hun muziek gaan hard, al meer dan een decennium. In 2010 kwam hun eerste plaat uit en in datzelfde jaar speelde ze een show op Zwarte Cross. De alternatieve rockers deelden het podium al met grote namen als Wolfmother, Therapy? en Triggerfinger.

Na 10 jaar non-stop toeren, festivals door heel Europa en vier albums was het tijd voor iets nieuws. Een nieuw label, management en boeker zorgde ervoor dat de band een andere weg inslaat. Elk nummer heeft zijn eigen sound; eigentijds en melodieus, maar met stevige wortels in de rock zoals we gewend zijn van Paceshifters. En die energie en onverbiddelijke liveshow waar de heren om bekend staan? Dat is iets dat nooit zal veranderen! Zodra ze een voet op het podium zetten, geven ze de fans wat ze willen hebben!

 

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

money & the man

Het Hollandse garage blues-duo Money & the Man laat zien hoe muziek ooit bedoeld was. Ruw, oprecht, spannend, luid en smerig, naar je toe geworpen tijdens de intense live shows. Na een genadeloze jamsessie in 2013 besloten Henk Wesselink en Ymte Koekkoek samen een band te vormen. Snel maakten ze hun eerste demo ‘Dance’ en de jongens braken los. Alsof de duivel ze op de hielen zat, speelden de jongens meer dan 250 shows in vier jaar. Ze stonden op festivals zoals Zwarte Cross, Noorderslag, Bevrijdingsfestival en kwamen op de radio bij 3FM en radio Veronica. Kortom, je kan niet meer om deze gasten heen.

Meer in MEZZ