Sun 23 May

De Duivel Ligt Altijd op de Loer

Avondvoorstelling Koop Tickets
De Duivel Ligt Altijd Op De Loer
Jupiler zaal
20:30 (Doors: 20:00)
Ticketinfo
    € 12,50 soloticket | € 25 duoticket
Genre
  • muzikale show
  • Singer-Songwriter
  • voorstelling
Share

Unieke verhalen over muzieklegendes uit de mond van popjournalist Harry de Jong

Dit is de verplaatste voorstelling die eigenlijk op 20 december /31 januari zou plaatsvinden.

Een avond gevuld met sappige verhalen over de grootste artiesten ter wereld. Verhalen uit de eerste hand, afgewisseld met swingende livemuziek.

Hij mediteerde in Berlijn met Donovan, rookte in Texas een jointje met Willie Nelson, betrapte in Los Angeles John Lee Hooker met drie vriendinnen in bed en zat in Londen op de stoel waarop Mick Jagger net wilde plaatsnemen. Harry de Jong zit al sinds 1993 in het vak en schrijft/schreef voor Friesch Dagblad, GPD, Lust For Life ( Revolver), OOR, Humo en de Australische editie van de Rolling Stone.

Harry kwam overal backstage, in een hotelkamer en zelfs bij de grootste artiesten thuis op de bank. Al zijn unieke ervaringen vind je in het boek ‘De Duivel Ligt Altijd Op De Loer’. Tijdens de gelijknamige voorstelling trakteert Harry de Jong ons samen met Willem De Vries, Ivo Poelsma en Elvira van Poelgeest op een avond gevuld met unieke verhalen.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 30 bezoekers. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

Meer in MEZZ