Fri 07 Oct

De Dijk

Extra show Afgelast
De Dijk
Jupiler Zaal
20:30 (Doors: 19:30)
Ticketinfo
  • € 33,50 (Normaal)
Genre
  • Nederlandstalig
  • Pop
Share

Afgelast

Helaas, dit evenement is afgelast. Lees meer over hoe je je geld terug kan krijgen.

Meer informatie over tickets.

UPDATE
Eerder lieten we je weten dat de twee shows van De Dijk in 2021 verplaatst werden naar 2022 in verband met de corona maatregelen. Helaas blijkt nu toch dat het een lastige opgave is gebleken om de agenda’s van de zaal en de band met elkaar af te stemmen, waarbij de data in 2022 helaas nu niet meer passen in de agenda van De Dijk.

We kunnen ons voorstellen dat je al geruime tijd hebt uitgekeken naar de show van De Dijk en dat deze cancel als een verrassing komt. We betreuren het dan ook dat we de shows toch moeten cancellen. Ook wij van MEZZ vinden het jammer dat de shows van De Dijk in MEZZ ook dit jaar niet kunnen doorgaan. We gaan ervoor zorgen dat alle kaartkopers netjes hun geld terugkrijgen. Hieronder lees je meer over hoe we te werk gaan en welke gegevens we van je nodig hebben.

Excuses voor het ongemak.

De show is gecanceld
Alle kaartkopers krijgen hun geld terug. In de meeste gevallen gebeurt dit automatisch op de rekening waarmee de tickets gekocht zijn. Bij orders van voor medio 2021 zijn de bankgegevens geanonimiseerd. Heb je jouw ticket dus voor medio 2021 gekocht of weet je dit niet zeker? Dan ontvangen we graag voor de zekerheid de volgende gegevens:

  • Bankrekeningnummer (IBAN)
  • Tenaamstelling
  • Ordernummer/transactienummer van de tickets of de naam waarop de tickets staan.

Stuur bovenstaande gegevens naar info@mezz.nl.

Ook als je de tickets hebt betaald met je Creditcard ontvangen we ook graag bovengenoemde gegevens.
De termijn voor het retourneren van de ticketgelden bij een gecancelde show staat op maximaal 12 weken.

____________

Al meer dan 30 jaar is De Dijk een vaste waarde binnen het Nederlandse popcircuit. De band ging in die jaren van hoogtepunt naar hoogtepunt. Gouden en Platina platen, hits, documentaires, de Popprijs van Nederland en jaarlijks uitverkochte shows avond op avond.

De tour in 2020 kon helaas niet doorgaan, maar in 2022 staan de heren dan eindelijk weer in MEZZ. In 2020 kwam het laatste album uit. Op ‘DE DIJK in PARADISO’ stonden de hit singles ‘Als Ze Er Niet Is’ en ‘Binnen Zonder Kloppen’. Daarnaast zorgen de singles ‘Bloedend Hart’, ‘Ik Kan Het Niet Alleen’, en ‘Dansen Op De Vulkaan’ voor een groot feest!

Meer in MEZZ