Nieuws

Mezz zoekt Hoofd Programmering en Marketing

Mezz is hét podium voor live popmuziek en dance in Breda. Mezz is gehuisvest in een bijzonder pand met een intieme zaal voor maximaal 600 bezoekers en een Kleine Zaal voor 100 bezoekers. Mezz organiseert 300 activiteiten per jaar. Mezz staat op een belangrijk punt in haar 15-jarig bestaan. We hebben ons toekomstig beleid als stedelijke popzaal geformuleerd, gekozen voor een nieuwe stijl, vorm en toon en is er groen licht om in 2018 te kunnen renoveren.

Om onze programmering en marketing te versterken zoeken wij een ervaren Hoofd Programmering met een sterke visie op Marketing en publiciteit: je bent zowel ervaren en bekend met de wereld van programmeren, costings en boekingskantoren én je weet hoe je het programma moet promoten

  • Je verzorgt de programmering.
  • Je geeft vorm aan publiciteit en marketing.
  • Je draagt budgetverantwoordelijkheid en geeft direct leiding aan programmeur concepten/samenwerking en medewerker publiciteit/ticketing.
  • Je bent in staat om het programma- en marketingbeleid uit te voeren, verder te ontwikkelen en uit te dragen.
  • Je maakt deel uit van het MT en werkt rechtstreeks onder de directeur.
  • Je vervult een belangrijke rol in de ontwikkeling en uitvoering van de toekomstvisie van Mezz.

Mezz is een open organisatie, betrokken, nieuwsgierig en onderzoekend. Mezz heeft humor, is gevat en soms provocatief en verrassend. Beleving en plezier staat centraal. Eenvoud, lef, ondernemend, communicatief, bottom up mentaliteit en voortdurend zoekend naar de verbetering van contact met onze bezoekers en artiesten/crew. Mezz is een grootstedelijke popzaal met een duidelijke verankering in Breda en directe omgeving.

Mezz zoekt met nadruk kandidaten werkzaam in het huidige popcircuit. Ben jij dat en kun je dat combineren met aantoonbare kennis en leiderschap, stuur dan je sollicitatie & cv naar Frank van Iersel, directeur Mezz, frank@mezz.nl. of naar postbus 1138, 4801 BC Breda.

Doe dat voor 10 mei 2017.

Salaris en aanstelling volgens cao Nederlandse Poppodia en -Festivals, schaal 8, 38 uur. www.mezz.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.