Carnaval in MEZZ

Van 1 maart tot en met 5 maart is het eindelijk weer zover: CARNAVAL! Op vrijdag vindt voor het eerst dit jaar Stuiterbal plaats, hét carnavalsfeest voor jongeren onder de 18. Daarnaast vormt MEZZ zoals vertrouwd elk jaar op zaterdag het toneel voor het 076-bal. Op zondag gaan we uit ons plaat bij Mezz’n Alle. De dj’s duiken dit jaar in de huid van De Bloes Broeders en zullen wederom een grote feestmix draaien van ouderwetse tv-tunes, hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf, rockklassiekers, ska, pan-Europese volksmuziek, polkapop, hoempa en andere dijenkletsers. De maandag is natuurlijk de dag van de Grote Optocht en die trekt traditiegetrouw weer door de Keizerstraat. Dus dat wordt weer volle bak ambiance op het voorplein van Mezz. De dj-set slepen we naar buiten, we bouwen een grote overkapping voor als het weer even tegen zit en wij zorgen dat er genoeg bier en Schrobbeler aanwezig is om er een groot feest van te maken! Na de optocht hossen we door op het voorplein met de Bloes Broeders en binnen in MEZZ barst het feest dan ook los met dj duo Ons Jip & Sjanneke en dj Arend.

Alaaaf!

Stuiterbal powered by Rabobank

Vrijdag 1 maart
Deuren 20:00
Toegang € 10 incl. 2 consumpties

Alle Kielegatse middelbare scholieren kunnen carnaval vanaf nu aftrappen met hun eigen feest in een mooie ambiance, een veilige omgeving, met betrokkenheid van de scholen en een 100% toegangscontrole.

In de Grote Zaal van Mezz draaien dj’s klassieke carnavalsknallers en stevige feestnummertjes! In de Kleine Zaal is een avondvullende Silent Disco: kies je favoriete muziekkanaal en stuiter tot je erbij omvalt.

Stuiterbal is toegankelijk voor de klassen 3 t/m 6 van de middelbare school.

Meer informatie

076 Bal

Zaterdag 2 maart
Deuren 20:00
Toegang € 15

Dit wordt alweer de veertiende editie van het 076 Bal! Mezz staat weer bol van de beste Kielegatse kapellen en in de Grote Zaal gaan we los op muziek van onze huis-dj’s en carnavalsartiesten. Volgens goede traditie is er voor iedereen een cadeautje.

076 Bal, een Kielegats Onderonsje!

Meer informatie

Mezz'n Alle Carnaval

Zondag 3 maart
Deuren 13:00
Toegang gratis

Dit jaar zijn we op de zondag van carnaval al voor de tiende keer gezegend met de talenten van ons fantastische dj duo! Deze carnaval veranderen DJ EF Z en DJ PJ tijdens carnaval in de Bloes Broeders. Deze muzikale omnivoren zoeken in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen.

Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat gaat van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop, hoempa en andere dijenkletsers. Alles kan, zolang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.

Meer informatie

Mezz'n Alle Carnaval

Maandag 4 maart
Deuren 13:00
Toegang gratis

Tijdens de Grote optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske. Na de optocht hossen we nog even door,  op het voorplein en in de grote zaal.  Dit jaar gaan we lekker door tot 00.00! So hoss til you drop!

DJ EF Z en DJ PJ veranderen tijdens carnaval in de Bloes Broeders en zoeken in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen.

Jupiler zaal 
Valt het weer tegen? Ben je die optocht beu? Of word je claustrofobisch op dat propvolle voorplein? In de grote zaal van Mezz kun je helemaal los bij dj duo Ons Jip & Sjanneke en dj Arend. Zij draaien de echte carnavalskrakers van  Snollebollekes, De Dikdakkers, De Alpenzusjes en vele anderen! Hos till you drop op want we gaan tot 12u s’nachts door!

Meer informatie