Terug

za 18-02

traumahelikopter

+ Pip Blom

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Het Groningse traumahelikopter is van chaotische punkband, waarbij dingen slopen op nummer 1 stond, nu opgegroeid tot heuse serieuze volwassen rockband. Zaaltjes hoeven nu niet langer bang te zijn dat de tent plat zal gaan! Wel een waarschuwing: er zullen nog steeds lekkere, zweterige moshpits gestart worden.


Met net een verse plaat uit, genaamd Competition Stripe, is de band nu klaar om ons allemaal even weer wakker te schudden.

Laat je niet in de war brengen door de lieflijke naam Pip Blom. Deze dame heeft het namelijk al flink voor elkaar. Het ultieme voorbeeld van een alles-in-een talentje: ze schrijft haar nummers zelf, neemt ze zelf op en brengt ze, ja, zelf uit. Verschillende media hebben Pip al op de radar door hits als Misty en Hours, waaronder Spotify, Radio 1 en 3FM. Niet gek dus, dat ze deze avond mag beginnen.

Ze maakt lo-fi indiepop: simplistisch, verhalend en bovendien zó interessant dat je d’r niet gauw meer zult vergeten. Het riffje van Truth doet bijvoorbeeld denken aan Smells Like Teen Spirit, maar dan wat meer toned down en relaxter. Eén ding is zeker: Pip d’r tunes zijn hyperaanstekelijk en zullen ons nog lang achtervolgen.

@trmhlkptr op Twitter

  Terug

  Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

  Tickets

  Nu jij!

  Plaats mijn reactie

  Je reactie is succesvol geplaatst!

  Nog een reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties geplaatst, dus je kunt nog de eerste zijn!