Terug

do 09-03

TenTemPiés

+ Roots Rising
Dat muziek niet altijd in een hokje geduwd hoeft te worden, weten de Amsterdammers van TenTemPiés als geen ander. Met Chileens bloed in hun aderen en dansschoenen aan hun voeten, maakt de band een gezellig brouwsel van rock, ska, reggae en rumba.Dat deze mix enorm goed werkt, blijkt wel uit het succes van de band. Of ze nou in China of in Chili op de bühne staan, het feest begint wanneer TenTemPiés het podium betreedt.

Nu is de derde plaat het leven ingeroepen, met de naam A Mi Propio Paso (In Mijn Eigen Pas). Op het album staat een track met diezelfde naam en het gaat over het pad dat de band gekozen heeft in het leven, in muziek en in de liefde. De nieuwe muziek is dus erg persoonlijk uit de verf gekomen, ook zanger Maurino geeft dit toe: “Het is geboren uit een lange zoektocht van bijna 9! jaar naar de ware identiteit van TenTemPiés.”

Roots Rising is de nieuwe reggaesensatie uit het oosten. Deze 11-koppige band maakt een mix van reggae, hiphop, balkan en ska. Met driestemmige vocale partijen, rake raps en bombastische blazers vertellen ze het verhaal over peace, love, unity and having fun!. Verwacht een energieke show met een goed gevoede mix van Bob Marley, Manu Chao & The Roots.

@tentempies op Twitter

  Terug

  Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

  Tickets

  Nu jij!

  Plaats mijn reactie

  Je reactie is succesvol geplaatst!

  Nog een reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties geplaatst, dus je kunt nog de eerste zijn!