Terug

zo 08-01

Saybia (DK)

Verplaatst concert van 22-10-16

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Dit is het verplaatste concert van 22 oktober 2016. Gekochte tickets zijn op deze nieuwe datum gewoon geldig. Kun je deze datum niet, dan krijg je je geld terug. Meer informatie vind je hier.

Het is al weer veertien jaar geleden dat Saybia zijn eerste hit The Day After Tomorrow scoorde in Nederland en België. Uitverkochte zalen volgden snel daarna. De Deense band maakt dromerige pop en rock die vergeleken wordt met Travis en Coldplay.

Saybia
In 2008 nam Saybia een welverdiende break, die uiteindelijk een acht jaar lange creatieve pauze zou worden. Zo kon elk bandlid zich met eigen projecten bezig houden. In 2010 deed de band sporadisch wat live-optredens, maar nieuwe nummers zagen pas eind 2015 het levenslicht. Toen kwam hun langverwachte vierde album No Sound From The Outside uit. Nu toert Saybia weer door Nederland.

Er is geen voorprogramma, Saybia speelt 2 sets.@saybia_nl op Twitter

  Terug

  Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

  Tickets

  Nu jij!

  Plaats mijn reactie

  Je reactie is succesvol geplaatst!

  Nog een reactie plaatsen

  Reacties

  inderdaad was de tweede helft van het concert de betere alleen was de stem van de zanger niet op en top voor de tweede zangpartij. soms toch echt wel wat valse tonen helaas

  natacha van beers

  Geplaatst op 09-01-2017 om 14.34 uur

  Helemaal eens met DIck. Hoewel live de nummers van hun laatste CD toch weer iets extra's gaf. Ik denk juist omdat de ruimte te beklemmend was, dit averechts werkte op het enthousiasme van het publiek.

  Harry Florusse

  Geplaatst op 09-01-2017 om 10.13 uur

  1e set was matig en niet overtuigend. 2e set was heerlijk. Het leek wel een andere band. Totaal andere energie. Misschien zijn de oudere nummers toch wel de betere van Saybia. Geweldige muziekexplosie in Untitled. Al met al, maar met name door de 2e helft een erg mooi concert! Kritiekpunt voor Mezz: te druk! Ik voelde niet genoeg ruimte.

  DIck Selles

  Geplaatst op 09-01-2017 om 01.36 uur