Zaterdag 12 september
Roosbeef
+ The Visual (solo)
17:00 (Doors: 16:00)
Jupiler zaal
17:00 (Doors: 16:00) | Jupiler zaal
€ 19,50

Dit evenement is verlopen

Dit evenement heeft al plaatsgevonden! Misschien is dit iets voor jou?

Vind gerelateerde evenementen
  • Nederlandstalig
  • Pop

Dit is de verplaatste show van Roosbeef die eigenlijk op 9 april zou plaatsvinden.

Roosbeef staat sinds 2005 garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende live-shows. De pers was unaniem over het debuutalbum ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien, Maar Niet Met Je Praten’ van Roosbeef; het zou geschiedenis schrijven. Het openingsnummer ‘Onder Invloed’ schopte het dan ook tot een radiohit in Nederland en sindsdien slaagt Roos erin om de simpele dingen des levens subliem te verwoorden.

Na een hiaat van twee jaar is onlangs haar vierde album genaamd ‘Lucky’ uitgekomen. Tijdens deze twee jaar vond Roos haar muzikale bron terwijl ze tussen de bluegrass in Kentucky leefde. Eenmaal terug in Antwerpen ging Roosbeef weer aan de slag om je mee te nemen in haar belevingswereld. ‘Lucky’ snijdt diagonaal door de ziel met haar vele facetten, melancholische en soms lichtvoetige teksten. Het album is niet in een zin samen te vatten, het is een testament aan de muzikale en tekstuele groei van Roos. De eerste single ‘Menselijke Mensen’ bezingt de ongepolijste mens en neemt afscheid van de jeugd terwijl het elektronische ‘Rodeo’ dromerig en hopeloos overkomt. Laat je tijdens deze show meeslepen naar de belevingswereld van Roos door haar verhalen uit de echte, naakte wereld.

Tickets
Wegens alle maatregelen hebben we op dit moment plek voor maximaal 100 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Er zijn verschillende tickets voor de zaal (enkel duo’s) en voor het balkon (duo’s en solo). Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.

Je bezoek aan MEZZ in tijden van corona.
Hoera, we zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!

The Visual (solo)

Anna van Rij, bekend van The Visual, neemt je mee in een denkbeeldige zwart-wit arthouse film. The Visual bracht hun debuutalbum ‘Moments Of Being’ uit en in 2019 stond deze oud-conservatorium studente al op Best Kept Secret en The Great Escape. Anna’s dromerige gitaarspel en poëtische teksten zijn een gouden combinatie en zorgen voor een indrukwekkende show.

MEZZ tipt