Terug

za 13-05

Midas

Midas is singer-songwriter en een begaafd gitarist. Met zijn ijzersterke popsongs trekt hij je aandacht en laat hij die ook niet meer los. Naast zijn studie aan het Conservatorium speelde Midas in rockband The Fudge, waarmee hij de publieksprijs bij De Grote Prijs van Nederland wist binnen te slepen. Na het uiteenvallen van de band besloot hij zich te concentreren op zijn eigen geluid.

Midas
De energieke stuiterrock verwisselde hij voor powerpop met folkinvloeden die de sfeer van o.a. Neil Young en Supertramp ademen. Dat dit nieuwe jasje hem uitstekend staat, vonden ook JB Meijers en Ilse de Lange (The Common Linnets), die Midas als special guest meenamen op hun tour door Nederland in 2015.

In 2016 pakte Midas door met veel eigen optredens. Hij stond onder meer op Noorderslag, Pinkpop, Bospop en De Parade. Ook dit jaar is Midas er helemaal klaar voor. Op 31 maart verschijnt zijn debuutalbum op het label Dapper dat nu al door 3voor12 is benoemd tot “één van de meest veelbelovende Nederlandse releases van 2017”.

Terug

Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

Tickets

Nu jij!

Plaats mijn reactie

Je reactie is succesvol geplaatst!

Nog een reactie plaatsen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, dus je kunt nog de eerste zijn!