Terug

za 27-10

Magnetron Music Revue: Greatest hits show

ft De Jeugd van Tegenwoordig + Le Le + Willie Wartaal + Faberyayo + Coevorduh + Aka The Junkies + Rimer London + Seymour Bits + Fatima Yamaha

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Mezz bestaat 10 jaar en dat vieren we 10 dagen lang! Van 18 t/m 27 oktober hebben we een tjokvol, gevarieerd en prachtig programma. Dit concert is daar een onderdeel van. Mezz heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een bloeiend poppodium dat landelijk meetelt. En daar zijn we natuurlijk best trots op. Join the music!

Speciaal jubileumblog
Geniet van een terugblik op 10 jaar Mezz met anekdotes, foto’s, video’s en verhalen: www.mezz.nl/10jaar.

Mezz is tien jaar jong en trakteert. Het Magnetron Music label van onder andere De Jeugd van Tegenwoordig viert mee! In mei 2005 brengt Magnetron Music haar eerste single uit: Watskeburt?! van De Jeugd Van Tegenwoordig. Het is het begin van een lange rij nationale en internationale successen.

Een groot deel van die succesvolle nummers zullen tijdens de Magnetron Music Revue live op het podium gebracht worden. Natuurlijk meer hits van De Jeugd Van Tegenwoordig, maar ook minder bekende hits als Tuinslangboogie van Frank Hebly of Love Dagger van Rimer London. Die laatste zit ook in Le Le, en nummers als Neen en Breakfast zullen dan ook zeker niet ontbreken, live geïllustreerd door Parra.

De grenzen van de electro-funk sound die zo typerend is voor Magnetron worden steeds verder opgerekt en zorgen in 2008 voor de allereerste minimal house hit in Nederland en België; Konijntje van aka The Junkies is een enorm succes en zal speciaal voor de Revue nog een paar keer live te horen zijn. Maar ook de gabber-punk van Coevorduh, het project van Vjeze Fur (DJVT) en Baby Bosma van Aux Raus, en de booty-electro van Seymour Bits zullen langskomen.

Ook zullen er tijdens de Magnetron Music Revue verschillende exclusieve video's vertoond worden, van aankomende releases, of juist obscure tracks.

DJ: Young Marco.

Deze speciale show is onderdeel van onze jubileumviering. Na de zomer lichten we onze feestsluier verder op.
 


 

Terug

Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

Uitverkocht!

Nu jij!

Plaats mijn reactie

Je reactie is succesvol geplaatst!

Nog een reactie plaatsen

Reacties

Ik heb 2 kaartjes over het zijn e-tickets en ze gaan voor de gewone prijs... 06-51121501

Rudie de Graaff

Geplaatst op 27-10-2012 om 17.17 uur

Ben heeeeel hard opzoek naar 2 kaartjes!

Rosa

Geplaatst op 26-10-2012 om 19.21 uur

2 kaartjes gezocht ben bereid meer te betalen

robin

Geplaatst op 26-10-2012 om 10.56 uur

Heeft er iemand misschien nog 2 kaartjes over?

Lenn

Geplaatst op 24-10-2012 om 20.03 uur

Wordt een mooie afsluiter van het tiendaagse feest in Mezz. Magnetron en daarna Kei Goed Gratis. Zin in!!

Jip

Geplaatst op 23-10-2012 om 16.44 uur