Terug

do 30-01

MaYaN

+ The New Dominion

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

De Nederlandse symphonic death metalband MaYaN werd drie jaar geleden opgericht door zanger/gitarist Mark Jansen van Epica. Met in de gelederen ex-leden van onder meer After Forever, God Dethroned en Delain mag je MaYan gerust een supergroep noemen, en dat bevestigden ze met het debuutalbum Quarterpast in 2011. 
Het succesrecept van MaYaN is loodzware progressive death metal met bijbehorende grunts, afgewisseld met symfonische arrangementen en vrouwelijke vocalen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en het tweede album, Antagonise, komt op 31 januari uit.

Thema van het nieuwe album is de huidige staat van onze maatschappij, waarin vrijheid en privacy steeds verder beperkt worden.

Wie een gesigneerd exemplaar van het nieuwe album Antagonise heeft besteld, let op:
Print niet alleen je ticket uit de bijlage maar ook de bevestigingsmail uit waarin staat dat je de cd besteld hebt. Je kunt deze op de avond van het concert bij de merchandise stand ophalen op vertoon van de print en je legitimatie.

De support is de metalband The New Dominion. Ze maken muziek die zowel te maken heeft met trashmetal- als deathmetal- en technische metalinvloeden. Hevige intrigerende songs en verpletterende live optredens zijn kenmerkend voor deze vier mannen. De band stond al op het podium met namen als Six Feet Under, Nile en Behemoth.

Terug

Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

Tickets

Nu jij!

Plaats mijn reactie

Je reactie is succesvol geplaatst!

Nog een reactie plaatsen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, dus je kunt nog de eerste zijn!