Terug

za 03-11

Ken Stringfellow (US)

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Ken Stringfellow is een Amerikaanse muzikant, songwriter, producer en arrangeur die sinds het debuut van zijn veelgeprezen band The Posies deel uitmaakt van het indielandschap. Hij werkte onder andere met Big Star en R.E.M. en was te horen op albums van o.a. Snow Patrol, Neil Young en Patti Smith.

Stringfellow is afkomstig uit het muzikale broeinest van Seattle op het moment waarop die muziekscene explodeerde in nationale bekendheid. The Posies brachten bij Geffen Records hun briljantste, succesvolste album Frosting On The Beater uit. De band is nog steeds actief vandaag, in 2010 verscheen hun zevende album Blood / Candy.


Ken Stringfellow bracht solo drie studioalbums uit. Daarop mengt hij zijn emotionele zang met subtiele ondersteuning van akoestische, elektrische en elektronische instrumenten. Zijn shows zijn legendarisch te noemen, omdat minimalisme tot de kern van de definitie wordt gedreven.

Zijn vierde soloalbum, Danzig In The Moonlight, komt in oktober in Europa uit. Het album werd opgenomen in de legendarische ICP Studio’s in Brussel en gemixt door opkomend productieteam TheLAB in Los Angeles. Dat belooft een multinationale, genre-tartende, uitdagende en muzikale ervaring.

Terug

Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

Tickets

Nu jij!

Plaats mijn reactie

Je reactie is succesvol geplaatst!

Nog een reactie plaatsen

Reacties

Wauw hee, dat is echt vet dat die naar mezz komt!

Lisette

Geplaatst op 17-07-2012 om 10.31 uur