Terug

vr 17-02

Joana Serrat (solo) (ES)

Mezz & Rauw Hees Teder presenteren + Gitta de Ridder

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Rauw Hees Teder is een singer/songwriteravond in Breda, die helemaal in het teken van akoestische muziek staat: aandachtig en stilletjes luisteren naar muzikanten en hun verhalen. Van breekbare folk en donkere blues tot authentieke roots, country en americana. Pure muziek voor de liefhebber.

RHT
Joana Serrat is een jonge singer/songwriter uit het prachtige Spanje, met een fijne, warme en een tikkeltje rauwe stem. Ze maakt folk met een staartje van Amerikaanse roots. Wie van smeuïge feel good muziek houdt, houdt zeker ook van Joana.

JoanaSerrat
Met het album Cross The Verge vers van de pers is ze klaar om haar verhaal met iedereen te delen. De plaat sleept ons mee door haar groeiproces en laat geen enkel stukje muziek betekenisloos. Naast de vrolijke melodieën laat Joana ons ook de duistere hoekjes van haar nummers zien.

Dat we van haar zullen gaan houden, blijkt al zeker. Zo hebben de tracks Cloudy Heart en Lonely Heart Reverb al lekker wat plays op Spotify.

In het voorprogramma staat singer-songwriter Gitta de Ridder. Geïnspireerd door artiesten alsAne Brun, Anais Mitchell en Fink, bracht ze in september 2016 haar debuutalbum Feathers uit. Haar folk-pop songs worden gekenmerkt door de poëtische teksten die recht door het hart gaan.

@joanaserrat op Twitter

  Terug

  Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

  Tickets

  Nu jij!

  Plaats mijn reactie

  Je reactie is succesvol geplaatst!

  Nog een reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties geplaatst, dus je kunt nog de eerste zijn!