Terug

I Love New Wave

Terug naar de echte, obscure en onbekende new wave uit de jaren 80 

Zaterdag 21 januari 2017

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Nagenieten

Een live optreden is een unieke gebeurtenis. De muzikanten staan vlakbij en maken hun muziek met hart en ziel. Speciaal voor iedereen die bij dat moment aanwezig is. Het gevoel dat je daar bij bent. Een bijzondere sfeer, waar je helemaal in op kan gaan. De energie op de dansvloer waar je met de anderen uit je dak gaat. Dat deel je met elkaar.

Op deze pagina verzamelen we de ervaringen van bezoekers. Wat vond jij ervan? Laat zien dat je erbij was en geef je waardering voor het concert door sterren toe te kennen. Onderaan kun je ook je eigen ervaring beschrijven in een reactie.

Heb je foto’s gemaakt tijdens het optreden? Voeg ze hiernaast toe aan het album. Ook filmpjes kun je delen.

Wat vond jij ervan?

2 stemmen

Videos

Heb je zelf ook video-opnamen gemaakt? Zet deze dan op Youtube en voeg de link hieronder toe. Is het een video van een nummer dat al in deze lijst staat, dan kun je de link daaraan toevoegen. Ontbreekt de titel van het gespeelde nummer, dan kun je het samen met de link toevoegen. Zo ontstaat een setlist van het optreden!

Er zijn nog geen nummers toegevoegd, dus jij kunt een start maken met het bouwen van de setlist voor dit concert.

Ontbreekt er in deze lijst een nummer dat gespeeld is? Voeg deze dan zelf toe.

Nu jij!

Plaats mijn reactie

Je reactie is succesvol geplaatst!

Nog een reactie plaatsen

Reacties

Was een fijne avond, there there kende ik niet, leuk bandje. Daarna I Love New Wave, eindelijk weer eens gezellig druk, dat verdienen die dj's wel. ze draaiden weer iets obscuurder dan anders. Iets teveel Simple Minds ( ik telde er 3 in een uur..... ) maar er werd volop gedanst en daar gaat het om. Wanneer is de volgende ?

Lisette

Geplaatst op 23-01-2017 om 17.03 uur