Contact & Route

Mezz ligt aan de rand van het historische stadshart van Breda.

 
 
Mezz, Keizerstraat 101, Breda
Plan route
 
Postbus 1138
4801 BC Breda
Keizerstraat 101
4811 HL Breda
Telefoon +31 (0) 76 515 66 77
Fax +31 (0) 76 520 02 37
E-mail info@mezz.nl

Volg Mezz

Parkeren in de buurt van Mezz

Parkeerterrein Beijerd/Vlaszak, Chasséveld, Mols Parking, Chassé Parking (overdekt).

In de Vierwindenstraat en Keizerstraat geldt gedeeltelijk betaald parkeren en parkeren voor vergunninghouders tot 22.00 uur (ma t/m za). Let op de koopzondagen. Kijk voor de parkeertarieven op www.breda.nl

Met het openbaar vervoer: kijk voor de tijden op 9292.nl

Bus

Mezz ligt vlakbij het busstation Karnemelkstraat (bij McDonald's). Daar stoppen alle stadsbussen en streekbussen. Loop voorbij de voetgangersoversteekplaats met stoplichten, richting Oude Vest (met pin-automaten). Sla bij De Kijkshop rechtsaf de Keizerstraat in. Mezz ligt aan het eind aan de linkerkant.

Trein

In een kwartiertje loop je van het Centraal Station naar Mezz:
Vanaf uitgang Centrum rechtdoor Willemstraat uitlopen, oversteken en links om het park de weg volgen. Rechtsaf de JF Kennedylaan in, aan het einde rechtsaf de Oude Vest op. Loop met de weg mee naar links en je komt in de Keizerstraat. Mezz ligt aan het einde van de straat aan de linkerkant.

Van Mezz naar het station

Loop rechtsaf de Keizerstraat in, aan het einde rechts met de weg mee (Oude Vest). Ga linksaf bij de T-kruising, naar de Vlaszak. Na de stoplichten wordt dit JF Kennedylaan. Volg de weg. Ga bij de stoplichten linksaf, het park blijft aan je linkerhand. Ga rechts om over te steken bij de voetgangersoversteek en steek daarna over bij de stoplichten. Je komt dan in de Willemstraat en loopt recht op het station af.


 

Met de trein: