Terug

zo 14-10

Trijntje Oosterhuis

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Trijntje Oosterhuis is geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Met een riant aantal pop- en jazzalbums op haar naam, slaat ze nu een andere weg in. Haar nieuwste album Wrecks We Adore toont een rauwere sound.

Trijntje Oosterhuis is bekend geworden met haar broer als het duo Total Touch. Later werd Trijntje succesvol als solozangeres en mocht ze met vele bekenden samenwerken zoals Marco Borsato, Herman Brood en Lionel Richie.Met hulp van producers zoals Anouk, Tore Johansson en Martin Gierstad is de muzikante tot een album gekomen waarop ze, naar eigen woorden, zingt alsof haar leven er vanaf hangt. De zangeres stelt: “Dit album klinkt minder gepolijst dan mijn eerdere platen. Begrijp me goed: het is geweldig om met onbetwiste muzikale zwaargewichten als Burt Bacharach of John Clayton te werken. Maar ik had behoefte aan wat rauwers.”

Naast haar nieuwe album, ligt er ook een carrière op een nieuw gebied in het verschiet. Trijntje Oosterhuis is namelijk coach in het aankomende seizoen van het tv-programma The Voice Of Holland.

@trijntje_o op Twitter

  Terug

  Verhinderd, maar wel al een ticket gekocht? Bied hem dan aan op onze Facebook Event pagina.

  Uitverkocht!

  Nu jij!

  Plaats mijn reactie

  Je reactie is succesvol geplaatst!

  Nog een reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties geplaatst, dus je kunt nog de eerste zijn!